چرا ایران فارما
در هزاره سوم، هر فعالیت به مثابه یک رویداد است و نمایشگاهها یکی از بخشهای جانبی رویدادها هستند. بنابراین کلمه EXPO که در گذشته آن را نمایشگاه ترجمه میکردیم حال بیشتر از یک نمایشگاه است و بستری برای تغییر و تحول محسوب میشود؛ به عبارتی نمایشگاههای امروز هم توسعهمحور هستند و هم تحولساز.
زمانی میشنویم که اقتصاد ایتیالیا بعد از EXPO میلان و اقتصاد اسپانیا بعد از EXPO بارسلون متحول شده است ، متوجه میشویم که چرا دبی به دنبال نمایشگاه 2020 است و تمام پروژههای ملی خود را به این قضیه اختصاص داده است. دیگر نمیتوان به ترجمه لغتی EXPO بسنده کرد، بلکه باید بهصورت مفهومی آن را تشریح نمود. در قرن حاضر، ترجمه مفهومی EXPO یعنی «فضایی برای رشد و ارتقاء، با بسترسازیِ ارتباطات میانرشتهای و تمرکز ویژه بر تعاملات تخصصی». بنابراین EXPO یک امر میانرشتهای یا Multidisciplinary است.
امروزه با بحرانهای زیادی در حوزه سلامت درگیر هستیم و مصرف غیرمنطقی دارو یکی از مهمترینِ آنهاست که عوارض جبرانناپذیری را به بار میآورد. همهی این اتفاقات فقط به حوزه فرهنگ و رسانه مربوط است و با توجه به گران بودن عرصه تبلیغات، بهترین فعالیت، اقدامات ترویجی و آموزشی در نمایشگاههای معتبر است.
فرصتهای تجاری
نمایشگاه ایران فارما با تاکید بر « رویداد» به جای به کاربردن کلمه « نمایشگاه» به معنای سنتی، در پی آن است تا ضمن معرفی توانمندیهای داخلی و آخرین دستاوردهای صنعت، به کشف بازارهای جدیدی برای صادرات دارو بپردازد. بدون شک زمانیکه بازار داخل اشباع از تولید داخل و توان تولیدی داروی کشور دو برابر نیاز مصرفی میباشد، « صادرات» تنها راه بقای استراتژیکترین صنعت تولیدی کشور است.
منابع انسانی
به گفته صاحبنظران و متخصصان نظام سلامت، با وجود جنگ تحمیلی و تحریمها، داروسازان ایرانی میتوانند از نظر علمی هر دارویی را که در سطح جهانی تایید میشود ، ظرف دو سال آن را تولید کنند. همچنین، در حال حاضر تعداد فارغالتحصیلان رشته داروسازی رو به گسترش است و تعداد مقالاتی هم در این رشته به چاپ میرسد با اختلاف فاحش، بسیار بالاتر از سایر حوزههاست. این مهم، ایجاب میکند تا زمینه اشتغال نیروهای داروساز جوان در صنعت و بهرهوری حداکثری این نیروها در صنعت فراهم شود؛ در همین راستا ایران فارما به عنوان رخدادی علمی و فرهنگی، این امکان را فراهم کرده است.
اطلاعات نمایشگاه
صنعت داروسازی در دنیا به عنوان سودآورترین صنایع شناخته شده است. به طور میانگین حاشیه سود آن در محدوده ۱۸ درصد برآورد میشود. افزایش دائمی سن امید به زندگی به عنوان مهمترین شاخص توسعه یافتگی جوامع در امر سلامت بیانگر توجه روزافزون مردم دنیا به مقوله سلامت و بازار رو به رشد دایمی این کالا است. ایران نیز به اتکای دانشمندان حوزه پزشکی و داروسازی از دیرباز تا امروز در زمره کشورهای دارای توان استراتژیک در بحث دارو، درمان و نظام سلامت بوده است. به عقیده صاحبنظران، زنجیره دانش دارو به طور کامل در ایران برقرار شده است و دانش صنعت داروسازی در حدی است که ۹۸ درصد نیاز دارویی کشور از طریق تولیدات داخل تامین میشود.
در همین راستا، نمایشگاه بینالمللی دارو و صنایع وابسته (ایرانفارما) با شعار «صادراتمحور کردنِ تولیدات داخلی» و در راستای معرفی توانمندیهای صنعت داروسازی ، هرساله توسط سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران و با حمایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار میشود.
گفتنی است داروسازی از جمله صنایع دانشبنیان است و در تمامی دنیا تولید مشترک دارو و تبادلات علمی بین مراکز پژوهشی و صنایع دارویی با یکدیگر موجب ارتقای توان تولیدی خواهد شد، بنابراین نمایشگاه «ایران فارما»، جایگاهی برای شکلگیری این نوع همکاریهای متقابل است.
درباره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران
سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران با عضویت 97شرکت تولیدی ، 16 شرکت عضو وابسته، 14 شرکت صادراتی و 8شرکت پخش دارو از سال 84 با هدف ساماندهی تولید داروهای انسانی ، بهبود کیفیت و توسعه صادرات، بازاریابی مستمر به منظور کسب اطلاعات عرضه، تقاضا، قیمت، بازارهای مصرف و توسعه صادرات، حمایت از منافع تولیدکنندگان دارو، تلاش برای افزایش دسترسی به بازارهای جهانی و ایجاد فرصتهای مناسب سرمایهگذاری، مشارکت در تدوین استانداردهای مورد نیاز تولید داروهای انسانی و نظارت بر چگونگی اجرای آن از طریق تاسیس شرکتهای بازرسی و… برای اعضای زیرمجموعه خود آغاز به کار کرده است.
در ششمین دوره هیئت مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران، دکتر احمد شیبانی بعنوان رییس ، دکتر عباس کبریاییزاده نایب رئیس اول ، دکتر غلامرضا اخوان فرید نایب رئیس دوم ، دکتر مرتضی خیرآبادی ، دکتر ابوالحسن احمدیانی، دکتر محمدرضا زرگرزاده، دکترمهرداد علیمیان از اعضای اصلی هیئت مدیره ، حسن ریاحی بازرس و دکتر مهدی سلیمانجاهی به عنوان دبیر این سندیکامشغول به فعالیت هستند.
ایمیل: Info@syndipharma.org
اطلاعات تماس: 88950224
مروری بر ایران فارما
اولین نمایشگاه بینالمللی دارو و صنایع وابسته (ایران فارما 2014) با حضور شرکتهای توانمند داخلی در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد. پس از روی کار آمدن هیئت مدیره پنجم سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران، یکی از مهمترین اهداف این دوره، برگزاری رویدادی بینالمللی بود تا به معرفی توانمندیهای صنعت استراتژیک داروسازی در جهان بپردازد. به همین منظور پس از یک سال وقفه، مجددا برگزاری نمایشگاه ایران فارما رقم خورد.
نمایشگاه ایران فارما 2017 با حضور 500 شرکت داخلی و خارجی، برگزاری 15 کارگاهآموزشی، 27 هزار بازدید کننده داخلی و خارجی، شهریور 1395 در مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد . کیفیت برگزاری این رویداد و رضایت حداکثری شرکتهای داخلی و خارجی باعث شد تا دکتر رسول دیناروند رییس وقت سازمان غذا و دارو، مجوز سالانه شدن این نمایشگاه را صادر کند.
ستاد برگزاری ایران فارما به منظور ارتباط گسترده میان دانشجویان و صنعت داروسازی از یک سو و همچنین با تاکید بر این موضوع که ایران فارما نه نمایشگاهی سنتی با تعدادی غرفه و بازدیدکننده، بلکه رخدادی علمی و فرهنگی است، از سال دوم برگزاری این نمایشگاه (ایران فارما 2016) اقدام به برگزاری « نمایشگاه کتابهای تخصصی علوم دارویی،پزشکی- دانشگاهی» کرده است. این نمایشگاه که با حضور ناشران تخصصی کتابهای سلامت محور همزمان با نمایشگاه ایران فارما برگزار میشود، فرصت مناسبی برای تقویت ارتباط میان دانشجویان و صنعت از یک سو و آشنایی با آخرین کتابهای منتشر شده در این عرصه است.
پس از برگزاری موفقیت آمیز دو دوره ایران فارما و جذب مشارکت بیش از 400 شرکت دارویی از 30 کشور جهان، ایران فارما توانست لقب بزرگترین رویداد دارویی خاورمیانه را از آن خود کند.
نمایشگاه ایران فارما 2017 نیز با حضور چشمگیر شرکتهای داخلی و خارجی در مقایسه با سالهای قبل، 21 الی 23 شهریور 1396 در مصلی امام خمینی برگزار شد و در این دوره 388 شرکت خارجی ، 163 شرکت داخلی و 30 هزار متخصص داخلی و خارجی از نزدیک با آخرین دستاوردهای صنعت داروسازی آشنا شدند.
از مهمترین رویدادهای این دوره ایران فارما علاوه بر برگزاری نمایشگاه کتابهای تخصصی علوم دارویی، پزشکی- دانشگاهی، برگزاری «اولین نمایشگاه رسانههای سلامت محور» بود تا بدین وسیله ارتباط متقابل صنعت داروسازی با تمامی حوزههای مرتبط از جمله رسانههای نوشتاری و دیجیتال زیر یک سقف فراهم شود.
مهمترین صنایع حاضر در نمایشگاه بینالمللی دارو و صنایع وابسته کدام است؟
نمایشگاه بینالمللی دارو و صنایع وابسته ( ایران فارما) به عنوان بزرگترین رخداد تخصصی ایران در صنعت داورسازی و صنایع وابسته با حضور جمع کثیری از شرکتهای توانمند داخلی و خارجی در زمینه تولید دارو، مواد اولیه، مکملهای غذایی و دارویی، فرآوردههای گیاهی و طبیعی، مواد آرایشی و بهداشتی، تجهیزات مراقبتی، تجهیزات داروسازی، چاپ و بستهبندی و خدمات قراردادی برگزار میشود.
مروری بر ایران فارما 2017
سومین نمایشگاه بینالمللی دارو و صنایع ( ایران فارما 2017) با حضور 500 شرکت داخلی و خارجی، 30 هزار متخصص داخلی و خارجی، برگزاری 46کارگاهآموزشی، حضور 30 ناشرتخصصی در نمایشگاه کتابهای تخصصی علوم دارویی، پزشکی و دانشگاهی، برگزاری 5 نشست خبری در حاشیه نمایشگاه با حضور روسای انجمنهای پزشکی، بازدید هیئتهای خارجی، برگزاری 9 تور دانشجویی و مشارکت 15 رسانه فعال در « اولین نمایشگاه رسانههای سلامت محور»، از 21 الی 23 شهریور در مصلی امام خمینی (ره) در دو طبقه برگزار شد.
امار ایران فارما (2016-2017)
غرفه داران: 400 -501
بازدید کنندگان: 22000-30000
فضا نمایشگاه: 12000-21000
کارگاه: 15-30
نمایشگاه کتاب و رسانه: 15-70
مهمترین رویدادهای جانبی نمایشگاه بین المللی ایران فارما 2018
مهمترین رویدادهای جانبی نمایشگاه بین المللی ایران فارما 2018 طی سه روز برگزاری
برگزاری کارگاهها و نشستهای تخصصی
یکی از مهمترین رویدادهای نمایشگاه بینالمللی ایران فارما 2018، برگزاری کارگاههای تخصصی و آموزشی است. در برگزاری این کارگاهها و نشستهای تخصصی، انجمنهای علمی، دانشکدههای داروسازی سراسر کشور و شرکتهای دارویی با هدف انتقال تجربه از دانشگاه به صنعت و از صنعت به دانشگاه، مشارکت خواهند کرد.
برگزاری سومین نمایشگاه کتابهای تخصصی علوم دارویی، پزشکی و دانشگاهی
برگزاری دومین نمایشگاه تخصصی رسانههای سلامت محور
سومین نمایشگاه کتابهای تخصصی علوم دارویی، پزشکی و دانشگاهی و دومین نمایشگاه تخصصی رسانههای سلامت محور با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران برگزار خواهد شد. هدف از برگزاری این نمایشگاه تخصصی، گردهم آمدن کلیه ذینفعان یک صنعت زیر یک سقف است تا بدین وسیله ضمن انتقال تجارب و دستاوردها، موجبات ارتقای صنعت داروسازی کشور فراهم شود.
بازدید تورهای دانشجویی و تشکیل کارگروه میان صنعت و دانشگاه
دانشجویان به عنوان مهمترین گروههای هدف شناسایی شده در نمایشگاه بینالمللی ایران فارما این فرصت را پیدا خواهند کردند تا در قالب تورهای دانشجویی از آخرین دستاوردهای صنعت داروسازی کشور بازدید کرده و آینده شغلی خود را رقم زنند. سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران با این باور که تقویت ارتباط میان فضای دانشگاهی و صنعت و تبادل تجربیات باعث ارتقای صنعت داروسازی خواهد شد، توجه ویژهای به مشارکت دانشجویان در مهمترین رویداد دارویی کشور داشته است.
بازدید مسئولان و مدیران دولتی داخلی و خارجی از نمایشگاه و سفرای کشورهای صنعتی
همزمان با برگزاری دومین نمایشگاه بینالمللی ایرانفارما برگزار میشود؛اولین نمایشگاه کتابهای تخصصی علوم دارویی،پزشکی- دانشگاهی
همزمان با برگزاری دومین نمایشگاه بینالمللی دارو و صنایع وابسته ایرانفارما طی روزهای 24 تا 26 شهریور، اولین نمایشگاه کتابهای تخصصی علوم دارویی،پزشکی- دانشگاهی برگزار میشود.
به گزارش سندیکا، این نمایشگاه با همکاری سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و در راستای تعامل نزدیکتر جامعه دانشگاهی و محققان با فعالان صنعت سلامت برگزار میشود.
در همین راستا نشریات و ناشران تخصصی حوزه سلامت میتوانند جهت مشارکت در این نمایشگاه با دبیرخانه دومین نمایشگاه بینالمللی ایرانفارما به شمارههای 88203845 و 88203846 تماس حاصل نمایند.
گفتنی است دومین نمایشگاه بینالمللی دارو و صنایع وابسته ایرانفارما به عنوان بزرگترین رویداد دارویی در خاورمیانه، با هدف معرفی ظرفیتها و فرصتهای سرمایهگذاری در صنعت داروسازی و تبادل دانش فنی شهریور ماه سال جاری در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می شود و حضور شرکت های داخلی و خارجی فعال در حوزهی مواد اولیه دارو، داروسازی،مکملهای غذایی و رژیمی،فرآوردههای طبیعی و گیاهی،فرآوردههای آرایشی و بهداشتی، تجهیزات مراقبتی، تجهیزاتماشین آلات داروسازیو همچنین برگزاری بیشاز 40سمینار و کارگاههای آموزشی همراه با امتیاز بازآموزی، بازدید هیئتهای تجاری خارجیاز جمله برنامههای اساسی این نمایشگاه به شمار می رود.
همچنین با توجه به محدودیت بازدید از نمایشگاه و تسهیل این امر تنها برای گروههای هدف، علاقهمندان میتوانند با ثبت نام( بصورت رایگان) در سایت این نمایشگاه به نشانی http://iranpharmaexpo.com/ و دریافت کد رهگیری در روزهای برگزاری نمایشگاه بازدید بعمل بیاورند.
بازتاب گسترده خبر برگزاری دومین نمایشگاه بینالمللی ایران فارما در سابتها ی معتبر خارجی
به گزارش ستاد خبری، دومین نمایشگاه بینالمللی ایران فارما که به عنوان اولین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته در دوران پسابرجام شناخته می شود، علاوه بر استقبال چشمگیر شرکتهای داروسازی داخل ،مورد توجه شرکتهای خارجی هم قرار گرفته است.
این نمایشگاه به عنوان بزرگترین رویداد دارویی در خاورمیانه، با هدف معرفی ظرفیتها و فرصتهای سرمایهگذاری در صنعت داروسازی و تبادل دانش فنی شهریور ماه سال جاری در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می شود و حضور شرکت های داخلی و خارجی فعال در حوزهی مواد اولیه دارو، داروسازی،مکملهای غذایی و رژیمی،فرآوردههای طبیعی و گیاهی،فرآوردههای آرایشی و بهداشتی، تجهیزات مراقبتی، تجهیزاتماشین آلات داروسازی، خدمات چاپ و بستهبندی و خدمات قراردادی و همچنین برگزاری بیشاز 40سمینار و کارگاههای آموزشی همراه با امتیاز بازآموزی، بازدید هیئتهای تجاری خارجی جمله برنامههای اساسی این نمایشگاه به شمار می رود.
علاوه بر این، در راستای تعامل نزدیکتر جامعه دانشگاهی و محققان با فعالان صنعت سلامت، اولین نمایشگاه کتب و نشریات تخصصی حوزه سلامت همزمان با برگزاری این نمایشگاه برگزار میشود.
توسط نماینده دارویی آرژانتین در دومین نمایشگاه بینالمللی ایرانفارما صورت میگیرد؛ معرفی جدیدترین دستگاههای پرسکننده قرص
شرکت RIVA به عنوان یکی از بزرگترین فعالان در حوزه تجهیزات داروسازی آرژانتین، قصد دارد در دومین نمایشگاه بینالمللی ایرانفارما آخرین تکنولوژی خود که دستگاه رومیزی پرسکننده قرص است را معرفی کند.
به گزارش ستاد خبری و به نقل از وبسایت (www.rivasa.com)، شرکت RIVA با 62 سال سابقه فعالیت در زمینه تولید تجهیزات داروسازی تا کنون توانسته است بازار تجهیزات داروسازی خود را در کشورهای زیادی تثبیت کند که عمده شهرت این شرکت به جهت تولید دستگاههای پرسکننده قرص است که این دستگاهها در دومین نمایشگاه بینالمللی ایرانفارما نیز عرضه خواهد شد.
همچنین این شرکت طی چند سال گذشته اقدام به طراحی و ساخت دستگاههای رومیزی پرس قرص کرده است که برای مقاصد تحقیقاتی همچون دستگاه پیکولا و لمنترس پودری مورد استفاده قرار میگیرد.
شرکت RIVA، با سرمایهگذاری در فناوریهای نوین و طراحیهای هوشمندانه، به مجموعهای معتبر در بازارهای جدید در سراسر جهان تبدیل شده است که از همین حیث تعامل با این شرکت، فرصتی مناسب برای تولیدکنندههای حاضر در دومین نمایشگاه بینالمللی ایرانفارما به حساب میآید.
گفتنی است دومین نمایشگاه بینالمللی ایرانفارما(دارو و صنایع وابسته) 24 تا 26 شهریور 95 در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برگزار میشود.
در دومین نمایشگاه بینالمللی ایرانفارما صورت میگیرد، معرفی آخرین تجهیزات داروسازی کره جنوبی
با حضور شرکتهای کره جنوبی در دومین نمایشگاه بینالمللی دارو و صنایع وابسته ایرانفارما، آخرین تکنولوژیها و تجهیزات داروسازی کره جنوبی معرفی میشود.
به گزارش سندیکا، شرکتهای «Hoonga Corporation»، «PTK»، «Countec Company Limited»، «ECM» و «Watertown Pharmaceutical» جزو مهمترین شرکتهای کرهای حاضر در دومین نمایشگاه بینالمللی ایرانفارما هستند که همگی در زمینه تجهیزات داروسازی فعالیت میکنند.
این شرکتها که جزو بزرگترین فعالان در زمینه تجهیزات داروسازی در کره جنوبی هستند آمادگی خود را نسبت به همکاری با شرکتهای ایرانی در زمینه ایجاد خط تولید دارو، ارائه آخرین متدهای بستهبندی و تجهیز ماشینآلات داروسازی اعلام کردهاند.
کره جنوبی از نظر میزان تولید تجهیزات داروسازی همردیف کشورهای اروپایی توسعهیافته عمل میکند و تا کنون کشورهای زیادی در جهت بهرهگیری از آخرین تکنولوژیهای داروسازی این کشور، اقدام کردهاند که ایران نیز یکی از این کشورهاست.
گفتنی است پیش از این، ایران و کرهجنوبی تفاهمنامهای در حوزه دارو با هم امضا کردند. با حضور وزیر بهداشت کره جنوبی و شرکت KPMA نماینده دارویی کشور کره جنوبی در ایران، تفاهمنامهای دارویی در زمینه آموزش GMP، انتقال خط تولید دارو و انتقال تکنولوژی، میان این شرکت و سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران منعقد شد.
دکتر کبریاییزاده: تفاهمنامه دارویی ایران و کره جنوبی به رشد صنعت دارویی ایران کمک میکند
دکتر کبریاییزاده رییس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران با اشاره به اینکه این تفاهمنامه به رشد صنعت دارویی کشور کمک میکند، میگوید: بر اساس تفاهمنامهای که ما با کشور کره جنوبی امضا کردهایم، در گام اول تبادل اطلاعات دارویی میان ایران و کره جنوبی صورت میگیرد. طبق این بند از تفاهمنامه ما اطلاعات و مشخصات شرکتهای دارویی ایرانی و حوزه فعالیتشان را به اطلاع آنها میرسانیم و آنها نیز درمقابل اطلاعات شرکتهای دارویی کره جنوبی را در اختیار ما میگذارند.
وی توضیح میدهد: همچنین بر اساس توافقهایی که بین ایران و کره جنوبی در صنعت دارو صورت گرفت، قرار شد جلسههای آموزشی متعددی در زمینه GMP میان دو کشور برقرار شود که این موضوع باعث میشود تعامل سازندهای شکل بگیرد. امیدواریم که در نهایت سبب ارتقای سطح کیفی کارخانههای ما شود.
گفتنی است دومین نمایشگاه بینالمللی ایرانفارما 24 تا 26 شهریور 95 در مصلای بزرگ امام خمینی برگزار میشود
عضوهیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه شهید بهشتی: نمایشگاه ایران فارما فرصتی طلایی برای معرفی توانمندیهای صنعت داروست
دکتر حمیدرضا راسخ در گفتوگویی اختصاصی در رابطه با برگزاری دومین نمایشگاه بینالمللی دارو و صنایع وابسته ( ایران فارما) گفت: صنعت دارو همواره به عنوان یکی از سودآورترین صنایع معرفی میشود که اینصنعت بعد از صنایع شبکه و تجهیزاتارتباطی و خدمات اینترنتی و خرده فروشی، رتبه سوم را در بین 53 صنعت سودآور جهان کسب کرده است.
عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه شهید بهشتی ضمن بیان مطلب فوق افزود: همچنین صنایع دارویی جهان پس از شرکتهای خدماتی بیشترین درصد آینده محوری را به خود اختصاص داده است. به عبارت دیگر دراین صنعت توجه به دورنمای آینده و اتخاذ رویکرد آینده نگر از اهداف اصلی و پاسخی در جهت چالشهای پیش رو در اینصنعت است.
راسخ با بیان این موضوع که درصد تطبیق با زمان در این صنعت بیشتر از سایر صنایع است، خاطرنشان کرد: سهم شرکتهای دارویی عضو بورس اوراق بهادار تهران از کل بازار نقدی بورس، 2/3 درصد است که این میزان تقریب مشابه عملکرد شرکتهای دارویی بازار بورس لندن است. این آمار بیانگر فرصت مناسب ورود در مقایسه باکلیت بازار و مناسب بودن این حوزه برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی است.
عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه شهید بهشتی با تاکید بر اهمیت برگزاری نمایشگاههای بینالمللی دارویی افزود: کشور ایران به دلیل برخورداری از امتیازات و ویژگیهای منحصر به فرد مکان مناسبی جهت سرمایه گذاری است. به عنوان مثال، موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد ایران در مرکز اتصال خاورمیانه، آسیا و اروپا فرصتی استثنائی برای توسعه تجاری و کسب را فراهم می آورد. همچنین مجاورت بازار 80 میلیون نفری ایران با سایر بازارهای 400 میلیون نفری منطقه که اغلب در بازار دارو و درمان کمتر توسعه یافته هستند جاذبه های سرمایه گذاری را افزایش میدهد. به علاوه، وجود شبکههای ارتباطی و مراسلاتی با بهره گیری از زیر ساختهای مناسب در سراسر کشور در حوزه های مخابرات، انرژی، و حمل ونقل جادهای و ریلی و شرایط اقلیمی متنوع و چهارفصل میتوانند به این جاذبهها قوت ببخشند.
وی در ادامه اظهار داشت : تصویب قانون جدید تشویق و حمایت از سرمایهگذاری خارجی در سال 1381 به جای قانون پیشین جذب و حمایت ازسرمایه گذاری خارجی در ایران با ایجاد بستر امنیت کامل و افزایش حمایت از سرمایه گذاری های خارجی بر پایه معیارهای روشن و بین المللی، فضای مساعدی را نسبت به گذشته برای سرمایهگذاری در حوزه دارو به وجود آورده است. به همین منظور ، دومین نمایشگاه بینالمللی ایران فارما میتواند بستری مناسب برای معرفی توانمندیهای صنایع دارویی در حوزه های تولید، توزیع، تجهیزات، مهندسی، تولید تحت لیسانس در داخل یا خارج مرزهای کشور، مشاوره، کارآزماییهای بالینی، رگولاتوری، و عرضه دارو فراهم آورد. از علایم اثر بخش بودن این نمایشگاه میتوان از تعداد عقد قراردادهای جدید مرتبط با بازار کسب و کار اعم از سرمایه گذاری داخلی و خارجی، صادرات، انتقال دانش فنی و …نام برد.
همزمان با برگزاری نمایشگاه ایران فارما 2016 بزرگترین شرکت های دارویی جهان به ایران میآیند
دومین نمایشگاه بینالمللی ایرانفارما با حضور بزرگترین شرکتهای حوزه دارو و صنایع وابسته جهان از جمله «مرک»، «بوش»، «AWH» و «آزو» آلمان، «ایزی فارما» و «فارکوالیتی یوروپ» ایتالیا و «بوکارد» فرانسه شهریور 95 برگزار می شود.
به گزارش ستاد خبری، این شرکتها که در حوزه ماشینالات داروسازی، فناوریهای نوین و Clean Room فعالیت میکنند حضور خود را در دومین نمایشگاه بینالمللی ایرانفارما قطعی کردهاند.
در این نمایشگاه که به عنوان اولین نمایشگاه بینالمللی حوزه دارو و صنایع وابسته در دوران پسابرجام شناخته میشود تا کنون شرکتهای زیادی از کشورهای مختلف به منظور معرفی برترین ماشینآلات داروسازی و آخرین تکنولوژیهای مربوط به ایجاد خط تولید دارو، حضور پیدا کردهاند که از کشور اسپانیا میتوان به شرکت «Argenol Laboratorios» و از کشور انگلستان میتوان به شرکت «MRC Systems» اشاره کرد.
همچنین شرکتهای «دکتر مولر» و «M + W Group» نیز از دیگر شرکتهای آلمانی هستند که همراه با شرکت «توروکینگ» یکی از بزرگترین فعالان حوزه دارو و صنایع وابسته در چین، در دومین نمایشگاه بینالمللی ایرانفارما حضور دارند.
گفتنی است دومین نمایشگاه بینالمللی ایرانفارما با مشارکت 30 درصدی بزرگترین فعالان حوزه دارو از سراسر جهان، 24 تا 26 شهریور 95 در مصلای امام خمینی برگزار میشود.
حضور 16 شرکت ایتالیایی در دومین نمایشگاه بینالمللی ایرانفارما
16شرکت ایتالیایی در دومین نمایشگاه بینالمللی دارو و صنایع وابسته ایرانفارما حضور خود را قطعی کردند.
به گزارش ستاد خبری، این شرکتهای ایتالیایی که از بزرگترین فعالان در حوزه تجهیزات داروسازی به شمار میروند قصد دارند با معرفی فناوریهای نوین در زمینه داروسازی، زمینه مشارکت با شرکتهای ایرانی را فراهم آورند.
شرکتهای «Rounchi»، «TM»، «Rotech»، «F.P.S. Food and Pharma Systems srl»، «Farmores» و «Prisma» از جمله مهمترین شرکتهای ایتالیایی حاضر در دومین نمایشگاه بینالمللی ایرانفارما هستند.
همچنین شرکت «Comas» با 30 سال سابقه در زمینه پرکردن(FILLING) و ساخت درپوش(CAPPING) برای محصولات دارویی مایع، مواد شیمیایی و لوازم آرایشی و بهداشتی از دیگر شرکتهای ایتالیایی حاضر در این نمایشگاه است.